VILKÅR

Oppgjør: Forskuddsbetaling. Sett inn avtalt beløp på kontonr 1644 03 00069 Hallingskarvet hytter utleie ved Bedrill as Einarsvei 18 0575 Oslo. Merk betaling med navn på leietaker og hyttenummer. Betaling senest ved forfalldato på prisbekreftelse. Er ikke hytten betalt ved forfall, står utleier fritt til å leie hytten ut til andre.

Innsjekking etter klokken 16.00. ankomstdato.

Utsjekking før klokken 12.00. avreisedato.

Hvor: Fra Oslo: Kjør RV 7 opp Hallingdal til Hagafoss. Ta RV 50 til høyre mot Hol/Aurland.

Følg veien til du ser Hallingskarvet Høyfjellshotell på venstre side. Fra Bergen: Kjør til Flåm og Aurland, og deretter RV 50 til du ser Hyttegrenda på høyre side ca 3 km etter at du har passert Myrland.

Praktiske opplysninger: Døren er åpen i leid hytte ved ankomst (etter kl. 16.00.). Nøkkel ligger på kjøkkenbordet. Når dere forlater hytta etter endt opphold lar dere nøkkelen ligge på kjøkkenbordet. Det står en søppelcontainer på andre side av vegen som dere kan bruke (skilt «Dokken», se kart). Her er også en beholder for tomgods.

Selvhushold: Hyttene er ubetjent og beregnet på selvhushold. Dopapir, lyspærer etc er ikke inkludert i leien. Det skal brukes sovepose eller eget sengetøy på sengene.

Rengjøring: Hytta skal rengjøres ved avreise. Alle matvarer (også tørrvarer som kaffe, mel o.l. og hermetikk) skal fjernes. Søppel kastes i container etter endt opphold. Tomgods må også fjernes. Dere blir belastet med et gebyr på kr 600,- hvis ikke søppel/tomgods fjernes. Dere blir belastet med et gebyr på kr 1500,- hvis ikke hytta er vasket.

Oppstår det skader under leieforholdet, står leie ansvarlig for betale for det det koster å få skaden reparert.

Brannsikkerhet: Elektronisk røykvarsler. Vi minner om at det er forbudt å bruke grill eller åpen ild på terrasse eller i nærheten av hyttene.

For vintersesong: Veien inn til hyttene blir måkt for snø, men dere må være forberedt på at det kan være mye snø rundt selve inngangspartiet til hytta. Det henger en spade på veggen i tilfelle mye snø.

Hvis dere ønsker ved, må dette bestilles på forhånd. Kr 180 pr sekk. Betales sammen med leien. Det er elektrisk oppvarming på hytta.

Polletter til badstue, må bestilles på forhånd. Kroner 50 pr pollett. Varer ca 1 timer. Betales sammen med leien.

Minimumsleie 3 døgn eller helg.

Er det noen spørsmål eller det oppstår problemer underveis, kan vi kontaktes på telefon 96990960.Alle dager mellom kl. 17.00 til 20.00.

Velkommen skal dere være, vi håper dere får et hyggelig opphold.

Med vennlig hilsen Hallingskarvet hytteutleie